duminică, 14 noiembrie 2010

Papa şi-a trimis trupele de iezuiţi sub acoperire in toate cultele religioase ca să înveţe şi să predice de la amvoane

Articol preluat de pe proortodox's blog Papa şi-a trimis trupele de iezuiţi sub acoperire in toate cultele religioase ca să înveţe şi să predice de la amvoane

Alberto Rivera a fost un înalt Iezuit sub jurământ secret care a devenit un creştin cu credinţă în Biblie. El a expus biserica catolică (povestirea lui datează în jurul lui 1979) cu ochiul puternic al unui pătrunzător. Aici aveţi câteva detalii despre felul în care Roma are de gând să preia controlul întregii lumi.

Expresii catolice ordonate de la Roma, care ar trebui să fie folosite pentru toate bisericile creştine:
*Am multe rude în biserica catolică care Îl iubesc pe Domnul şi cred că sunt credincioşi creştini mântuiţi. Este o biserică creştină.
*Cei care nu cred asta provoacă teribile scindări şi daune trupului lui Hristos.
*Mulţi sunt distruşi în credinţa lor creştină atunci când pastorii îi atacă.
*Provoacă tot soiul de confuzie, ditorsionare şi disensiune. Trebuie să înceteze! Trebuie să predicăm iubirea.
*Aceasta este epoca frăţiei oamenilor
*Bisericile sunt unite sub Duhul Sfânt al lui Dumnezeu… Aşa cum vedeţi “Dumnezeu nu ţine seama de cine e de faţă”…
*Catolicii, evreii şi protestanţii fără deosebire sunt deopotrivă în marea familie a lui Dumnezeu! Aceasta este o mare redeşteptare care mătură lumea!
*Evanghelia iubirii.
*Spune doar “cred în Dumnezeu”
*Predici de azil: = făcându-i pe oameni să se simtă cât mai confortabil cu putinţă, în timp ce ei mor încet şi sigur.

Lumea iubeşte acest fel de “predicare mincinoasă”.
Biblia ne avertizează cu privire la profeţii mincinoşi (2 Petru 2.1), unii care se infiltrează (Iuda 4) şi lupi (Fapte 20.29) care se strecoară printre noi, …însă predicatorii nu predică acest subiect.

Papa şi-a trimis trupele în bisericile protestante pentru a termina treaba. Ei erau iezuiţi sub acoperire, tineri catolici de acţiune, legiunea Mariei şi preoţi şi maici în haine comune ca să înveţe şi să predice de la amvoane, spunându-ne că instituţia romano-catolică este o biserică creştină… ceea ce aproape toţi protestanţii cred că este adevărat!

Infiltrarea nu a fost numai printre penticostali, harismatici sau cei din mişcarea ecumenică… fundamentaliştii şi noii evanghelici au fost şi ei supuşi în mod secret. (Kathryn Kuhlman a fost numai unul din mulţii agenţi sub acoperire în locuri sus puse ale creştinismului direct sau indirect legate de Roma.)

Verificaţi-i pe marii evanghelişti şi pe conducătorii creştini şi studiaţi ceea ce au spus ei despre vizita papei în SUA. Au rămas ei tăcuţi, sau au fost mişcaţi de vizita lui şi au arătat respect?
Când o persoană obţine o audienţă la papă, el sau ea trebuie să se încline şi să-l recunoască pe papă ca Isus Hristos pe pământ.

Conducătorii lumii nu numai că se tem de cei care îl urmează pe papa, ci şi de uriaşa bogăţie a Romei. (bogăţia Romei este în trilioane de dolari – vezi The final Conclave de Martin Malachi sau Miliardele Vaticanlui de Aavro Manhatan)

Iuda îi contactase în secret pe preoţii evrei şi pe cărturrari… Iuda era sub jurământ ca un ucigaş plătit. Iuda a fost plătit pentru a proteja religia lor în Numele lui Dumnezeu.
În acea noapte neagră când cel mai mare dintre toţi fraţii falşi (Mat.26.50) a dat sărutul de moarte lui Hristos. Era semnul pentru soldaţi care le spunea pe cine să aresteze. Condamnându-L la moarte pe El, ei au încălca 18 legi iudaice.

Sărutul morţii (sărutul folosit de Iuda) este acelaşi pe care Mafia îl foloseşte astăzi ca un simbol al afecţiunii faţă de un trădător în interiorul organizaţiei lor. Toate familiile mafiote (Donii) sunt romano-catolici subordonaţi direct papei.

În următorii ani milioane vor fi condamnaţi la moarte în acelaşi fel pentru supunerea lor învăţăturilor lui Hristos. Astăzi un preţ este fixat pe capul oricărui creştin care nu va compromite felul în care trăieşte sau ceea ce predică şi scrie. Vaticanul nu va tolera nici o opoziţie faţă de idealul său de “unitate” religioasă.

Foarte puţini realizează că Roma este unită în secret cu Illuminati, Masoneria, Comunismul, Sionismul. Şi subsidiarii lor pentru a controla băncile şi comerţul mondial. Ei folosesc de asemenea media pentru a manipula aproape toată lumea de pe pământ.

Rezultatul net: O singură biserică şi Un singur guvern mondial.

Ce înseamnă pentru creştini cuvântul INRI:

1. INRI =Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum

Ce înseamnă INRI când este scris pe o Cruce iezuită:

2. Iustum, Necar, Reges, Impios Este JUST să extermini sau să anihilezi regi, guverne sau domnitori neevlavioşi sau eretici.
(Este bine să distrugi regi sau domnitori areligioşi sau protestanţi.)

IRA- este Armata Republicană Irlandeză – care îi omoară pe britanici şi pe protestanţii din Irlanda – şi este sub comanda iezuiţilor sub jurământ.

Preşedintele Lincoln spunea… “Acest război (civil) nu ar fi fost niciodată posibil fără influenţa sinistră a iezuiţilor. Îl datorăm papalităţii (Papa Pius al IX-lea) faptul că vedem pământul nostru înroşit de sângele celor mai nobili dintre fiii săi. (50 de ani în Biserica Romei, de Chinquy, pagina 296)

Ce să faci cu un eretic:

Discreditează-l.
Izolează-l. (a fi lăsat singur fără prieteni sau sprijin)
Moartea prin diferite mijloace.

1. Distruge-i reputaţia minţind în legătură cu el, răstălmăcind ceva ce a spus, făcându-l să pară un inamic al ţării… pentru a-l băga în necaz cu oficialităţile sau înconjuraţi-l de o femeie. Ea ar putea fi plantată drept secretara lui care are o aventură cu el.
Odată am avut un pastor care a fost chemat la o casă noaptea târziu. Pe drum, am pus o femeie mâhnită pe marginea drumului… El s-a oprit ca să o ajute. Ea a ţipat “Viol”, şi-a rupt rochia şi partenerul ei i-a fotografiat distrugându-l pe pastor.

Agenţii guvernamentale sau poliţia îl investighează deoarece a fost acuzat de toate de la afaceri cu droguri la evaziune fiscală. Când îşi dovedeşte nevinovăţia, este prea târziu. Ştirile media l-au făcut deja să pară vinovat.

Creditul său poate să fie stricat, ca prin cărţile de credit. Toată lumea ştie în afară de el, punându-l în neorânduială. Mai târziu ei îşi cer scuze pentru greşeală… când este prea târziu. Toate acestea sunt pentru ca el să arate rău, telefoane secrete care acuză pe soţia şi copiii săi de acte obscene…

Acestea sunt doar câteva lucruri pentru a-l face să arate rău. De acum este deja considerat nedemn de încredere şi etichetat drept un mincins şi un hoţ.

2. O campanie de scrisori şi bârfe să înceapă spunând că este prea controversat… El este unul care provoacă necazuri. Aceia care i se opun îl numesc un inamic care provoacă divizare. El este împotriva unităţii… El nu dă dovadă de dragostea lui Dumnezeu. El are propriile sale doctrine sau convingeri. Este lăsat singur fără prietenii pastori.

O minciună nouă se răspândeşte spunând: “A avut o cădere nervoasă aşa că tot ceea ce spune este nedemn de încredere.” Cei mai mulţi dintre ei renunţă şi acceptă compromisul… este mai uşor decât să dai piept cu fierbinţeala. Izolarea este folosită pentru a-i forţa să iasă din lucrare.

3. Este lovit de o maşină într-un accident, şi ajunge la spital. Vreo asistentă scoate masca de oxigen sau greşeşte medicamentul. Face complicaţii şi moare.

Poate să moară prin otrăvirea mâncării sau fiind hrănit cu droguri care tulbură mintea şi care îl vor duce într-o instituţie de nebuni.

Poate să fie o încăierare misterioasă cu un străin care îl înjunghie în întuneric… sau se face un contract cu privire la el pentru a fi asasinat de glonţ.

Iezuiţii pot să facă asta pentru două motive: 1. Apărarea credinţei lor prin distrugerea duşmanilor lor şi 2. Pentru a obţine puncte ca să iasă din purgatoriu.

Când Maria Rivera (sora lui Alberto) şi-a revenit din flagelările pe care le suferise într-o mânăstire catolică, s-a căsătorit cu un creştin penticostal. S-au mutat în Canada şi Maria a dispărut. Mai târziu s-a descoperit că soţul ei era de fapt un fals frate. A ieşit la iveală faptul că era un romano-catolic şi un membru al Cavalerilor lui Columb. Dr. Rivera crede că ea fie este moartă, fie suferă într-un alt legământ.

Roma şi aliaţii ei au închis porţile folosind un alt iezuit sub acoperire, pe care îl cunosc personal. Numele lui era Jim Jones. Jones era un diacon iezuit (un laic cu o misiune specială sub jurământ). Masacrul Jonestown a fost bine plănuit ca un eveniment poltic şi militar. Adevărul din spatele său este bine ascuns… Caseta audio nr. 40 a lui Dr. Better din nov. 1978 explică motivele militare pentru care numărul cadavrelor s-a ridicat după ce baza rusă de rachete a fost distrusă între Georgetown şi Joneston imediat după masacru.

Aceasta a fost parte a unei înscenări pentru masacru pentru a primi acoperire mondială. Jim Jones a plănuit şi pregătit (instruit fiind de la Roma) să sacrifice turma sa pentru a împlini jurământul său iezuit (vezi pagina 12). Când aceasta a luat sfârşit, lumea era în şoc.

Presa şi televiziunea din întreaga lume l-au indicat pe Jim Jones ca pe un fundamentalist credincios în Biblie nebun, imediat, toate bisericile fundamentale au căzut în suspiciune. S-a auzit strigătul că politicienii ar trebui să dea legi care să interzică grupurilor să organizeze retrageri. În felul acesta, credincioşii în Biblie nu ar avea nici un loc ca să se mai ascundă când marele val de persecuţii de la Roma va începe.

Când inchiziţia finală va începe, planul ticluit cu înţelepciune al Romei va împiedica în mod legal orice grup mic de creştini să se ascundă.
(În vremurile Evului Întunecat, biserica adevărată se ascundea în munţi ca să scape de moarte.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu